YARDIMLARINIZ İLE YOKSULLARA UMUT OLUYORSUNUZ...

Vakfımız, acil yardıma ihtiyaç duyan birey ve ailelere yardımda bulunmaktadır. Yardımlarımızın kaynağı sizlersiniz. Daha çok yardım, ihtiyaç sahiplerine daha çok umut demektir.

Banka Hesap Numaramız:
Türkiye İş Bankası , Sofular Şubesi - Şube Kodu (1175) , Hesap Numarası: --0162595--
IBAN: TR040006400000111750162595

Yardımlarınızı bekliyoruz.

EŞYA YARDIMLARINIZ İÇİN:

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak, yola çıkış noktamız olan "ihtiyaç fazlası eşyaları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırma" misyonumuza tüm hızıyla devam ediyoruz. Eğer sizin de alıp rengini sevmeyip kenara attığınız giysileriniz, kullanmadığınız eşyalarınız varsa ve bunlar sizin dışınızda birinin incinmeden kullanabileceği durumdaysa, bağışlayacağınız eşyaların detaylarını (hangi beden, cinsiyet, hangi yaş için uygun, eşya adedini belirterek) iletişim bölümümüzde yer alan mail adreslerimize gönderin. Bizde kayıtlı aile listemizden eşya bağışınız için uygun olan aile bilgilerini sizlerle paylaşalım veya diğer alternatifimiz olan depo adres bilgilerimizi sizlerle paylaşalım. Böylece mağdur ailelerimiz hiç vakit kaybetmeden yeni eşyalara sahip olabilsinler.

Vakıf merkezimizde toplanan ihtiyaç fazlası eşyalar öncelikle çalışanlarımız tarafından tasnif ediliyor.Tasnif edilen bu eşyalar her ay en az 1 defa kolilenerek daha önceden belirlenmiş olan başta köy okulları olmak üzere  ihtiyaç sahibi Türkiye'nin herhangi noktasında bulunan bir okula iletiliyor.

Daha önce Anadolu'da gönderim yaptığımız noktaları sevkiyatlar sayfamızda, dağıtımlarımızı ise faaliyet raporlarımızda görebilirsiniz.

BAZI ÖRNEK PROJELER

EŞYA YARDIMLARI

ALLIANZ SİGORTA EMEKLİLİK A.Ş. , ARKAS, AVİVASA, C&A MODA, CINEBONUS, FORTIS, LILLY İLAÇ, MOHİNİ AVM, NEO TEKSTİL, PARKBRAVO, PRAKTIKER, SAP TÜRKİYE, SPECTRUM MEDYA – MENTOS, TEAM  ORGANİZASYON

tarafından vakfımıza bağışlanan malzemeler, ihtiyaç sahibi ailelere ve burslu öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Detaylar