DÖNEMSEL YARDIMLAR - KIRTASİYE YARDIMLARI

2016/17 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılında okullarına coşkuyla koşmalarını sağladınız. Yardımlarınız sayesinde birçok öğrencimizin okul dönemi ihtiyaçları karşılanmıştır. Yepyeni okul eşyalarıyla güven ve mutlulukla başladılar okullarına.

ALEXANDRA

ZÜMRÜT

NACAROĞLU

2015/16 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılında okullarına coşkuyla koşmalarını sağladınız. Yepyeni okul eşyalarıyla güven ve mutlulukla başladılar okullarına.

ALİ ENDER ZENGİN
BANU DAĞADA
BELKIS HALFON
EBRU AREN
GÜLNUR İNKAYA
MÜGE ARBAK KORKMAZ
NAZAN AĞAÇ
RANA DRAMALI
ÜMİT KUMCUOĞLU
AYŞE CANDAN YOLALAN
IŞIL SAYGI
SERAP DURAK

2014 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılında okullarına coşkuyla koşmalarını sağladınız. Temiz kıyafetler ve yepyeni okul eşyalarıyla güven ve mutlulukla başladılar okullarına.

ALİ NİHAT TİRKEŞ
ALİ-NURCAN GÜNGÖR
AYŞE KALAYCI
AYŞE CANDAN YOLALAN
EBRU KUNT
FADİME KILIÇ
KÖKSAL AKSOY
KÜRŞAT ALTUNBAŞ
NESLİHAN YALÇIN
NESRİN CENDERE
ÖZDEN KANCI
ÖZLEM AKBAĞ
SEDA BORA
SERRA-MURAT SOYSAL
SİBEL SAYAR ALTUNBAŞ
TUNCAY MELEKTOSUN
YASEMİN YÜKSEL

2013 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Yardımlarınız sayesinde toplam 450 öğrencimizin okul dönemi ihtiyaçları karşılanmıştır.

Yardımda bulunan kişilerin isimleri aşağıdadır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz!

Ayşe Candan Yolalan
Cefic Türkiye
Gülcan Girişken
Herbalife
Meltem Nalbantoğlu
Özlem Akbağ Akkalın
Tanşıl Kılıç
TEGV Zeyrek
Zeynep Elif Büker

2012 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Yardımlarınız sayesinde toplam 280 öğrencimizin okul dönemi ihtiyaçları karşılanmıştır.

Yardımda bulunan kişilerin isimleri  aşağıdadır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz!

Aylin Aktan
Ayşe Candan Yolalan
Beti  Gülerşen
Ebru Aren
Elyan Aysoy Menda
Ender - Özlem Bulut
Eser Pak
Gülüm Doğruman
HERBALIFE
Hande-Volkan Kocaman
Neslihan - Uğur Sarı
Osman Erk
Selin Koral
Sibel Sayar Altunbaş
Sibel Yetiş
Şermin Acar
Yosun Samlı

Burs alan üniversite öğrencilerimiz, dağıtım öncesinde  tasnife yardım ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyoruz.

2011 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Değerli Gönüllülerimiz,

Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılında okullarına coşkuyla koşmalarını sağladınız. Diğer öğrenciler gibi tertemiz kıyafetler ve yepyeni okul eşyalarına sahip olarak güven ve mutluluk duyarak başladılar okullarına. Yaptığınız tüm yardımlar için çok teşekkür ederiz.

KİŞİ
Ali-Nurcan Güngör
Özgür Kandemir
Yosun Samlı
Ebru Aren
Gülüm Doğurman
Sibel Sayar-Altunbaş

FİRMA
Herbalife
Johnson Controls Türkiye
NOKİ

Endüstri lideri Johnson Controls Türkiye'nin yetkilileri, kırtasiye döneminde vakfımızı ziyaret ederek çocuklarımız için aldıkları kırtasiye malzemelerinin dağıtımına yardımcı oldular.

2010 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

2010 Eğitim öğretim yılı için öğrencilerimizin okul ihtiyaçları konusunda yardımda bulunan tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz.

Dağıtım fotoğrafları ve teşekkür isimleri aşağıdadır.

Ali -Nurcan

Zeki

Çelik

Firmalar;

Akçay Kırtasiye Ltd. Şti.

Neda İth.İhc.Pz

İstas Ltd. Sti.

Tokaç Defter

Profilo AVM

KORAB A.Ş.  Çalışanları;

2009 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Yardımlarınız sayesinde toplam 450 öğrencinin okul döneminde ihtiyaçları karşılanmıştır. Yardımda bulunan kişileri görmek için bu linki kullanın. Mapfre Genel Sigorta, Profilo Alışveriş Merkezi ve Cevahir Alışveriş Merkezi'ne katkılarından ötürü çok teşekkür ediyoruz.

2008 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Yardımlarınız sayesinde toplam 200 öğrencinin okul döneminde ihtiyaçları karşılanmıştır. Yardımda bulunan kişileri görmek için bu linki kullanın. Ayrıca ADEL şirketi 1800 silgi ve kalem göndermiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

2007 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

2005 OKUL VE KIRTASİYE YARDIMLARI

Yardımlarınız sayesinde toplam 200 öğrenci okul döneminde ihtiyaçları karşılanmış olarak başlamış, 156 önlük, 64 ayakkabı, 40 çanta ve kırtasiye dağıtımı yapılmıştır.

Yardımlardan görüntüler: