CARREFOUR 23 NİSAN YARDIMLARI

Carrefour bizi 23 Nisan'da da yalnız bırakmadı. Onlarca çocuğumuza Carrefour'dan gelen hediyelerle "gerçek" bir bayram yaşatmanın keyfini sizlerle paylaşmak istedik...

CARREFOUR İLE YENİ YILA MERHABA!

Bizim çocuklarımız için yeni yıl demek hediyeli, gülmeceli, bereketli sofralar demek değildi, bu yıla dek. Bu yıl vakfımızda, Carrefour desteği ile gerçekleştirdiğimiz etkinlik sayesinde çocuklarımızda yeni yıl heycanı ve coşkusu ile tanıştılar. Kurduğumuz sofrada güldüler, eğlendiler. Carrefour'dan gelen hediyelerle neşelendiler.

Bu mutlu çalışma için Carrefour'a çok teşekkür ediyoruz.

CARREFOUR YARDIMLARI

2010 yılı başından bu yana kurumsal olarak bizleri destekleyen Carrefour, Kurban Bayramı’nda da vakfımızın yanındaydı. Bayramı en çok yaşaması gereken çocuklarımız için hazırladıkları oyuncaklar vakfımızda “bayram” havası estirdi. Çocuklarımızın Carrefour'un hediyesi oyuncaklarıyla verdikleri pozlar bizleri çok duygulandırdı.

Teşekkürler Carrefour!

CARREFOUR YARDIMLARI

Carrefour’un yardımlarıyla düzenlenen ve Carrefour ürünlerinden oluşan tekstil, oyuncak, gıda dağıtımı vakıf merkezimizde gerçekleşti. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Haramidere Carrefour ile Eğitime Yardım...

Haramidere Carrefour Alışveriş Merkezi , AİP Vakfı ile işbirliği içinde kırsal kesimlerde, maddi zorluk içinde eğitim görmeye çalışan öğrencilerimize yardım ediyor.

Eğitim, giyim ve oyuncak için ayrılan koliler, Haramidere Carrefour Alışveriş merkezi dış kapı önünde uygun bir yerde sergileniyor. Müşteriler istedikleri kategorideki koliye yardım ürününü yerleştiriyor ve koliler dolduğunda Acil İhtiyaç Projesi Vakfı yardımı ile ihtiyaç bölgelerine gönderiliyor.

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı tarafından belirlenecek yetkili kişi veya muhtara, teslim tutanağı karşılığında teslim edilecek koliler doldukça, her defasında farklı bölgelere yaklaşık 2 ay boyunca toplanıp gönderilecektir.

Duyuru amacı ile alışveriş merkezi içerisine 20 adet 70cm*100 cm poster, 20 adet 5 m *1,50 m bez afiş belediye içlerine ve alışveriş merkezi etrafına asılmıştır.

Tamamen gönüllülük çerçevesi içinde yapılacağı için sosyal sorumluluk kapsamı içinde gerçekleştirilmektedir.

KASIM 2007 EK NOT: HARAMİDERE CARREFOUR MAĞAZASI İLE ORTAK KAMPANYAMIZ DAHİLİNDE;

• KAYSERİ YAHYALI iLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 12 KOLİ
  • DİYARBAKIR YENİ BİR YAŞAM REHABİLİTASYON MERKEZİ SSK BİNASI 15 KOLİ
  • KARS BEŞYOL İLKÖĞRETİM OKULU-SARIKAMIŞ 12 KOLİ
  • TOKAT KIRLAR İLKÖĞRETİM OKULU -ZİLE 15 KOLİ
  • MANİSA KEMERDAMLAR KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU 15 KOLİ
  • ŞIRNAK ŞENOBA KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU -ULUDERE 18 KOLİ
  • SAMSUN BAŞALAN KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU 21 KOLİ
  • SAMSUN ASARCIK AYDIN KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU 18 KOLİ

KİTAP-KIRTASİYE, GİYİM VE OYUNCAK GÖNDERİLDİ.

KAYSERİ'DEN GÖRÜNTÜLER:

KARS'TAN GÖRÜNTÜLER:

SAMSUN ASARCIK'TAN GÖRÜNTÜLER:

SAMSUN'DAN GÖRÜNTÜLER:

ŞIRNAK'TAN GÖRÜNTÜLER:

Yahyalı / Kayseri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitmek üzere hazırlanan ilk koliler ile ilgili çalışmaları aşağıda göreceksiniz.