HERBALİFE İLE YAŞASIN 23 NİSAN!

Her yıl olduğu gibi bu yılda unutulmaz bir eğlenceye imza atan herbalife ekibi, öğrencilerimizle önce Ritim Atölyesi’nde birlikte hareket etmeyi, ve ritmin sonsuz doğasına dokunmayı öğrendiler. Bu güzel performanstan sonra pizza yemeyi de hak ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatan Herbalife’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız...

YENİ YIL PARTİSİ İÇİN HERBALİFE'A ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Herbalife Ailesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın yanındaydı. Düzenledikleri erken yeni yıl partisi ile hem çocuklarımızın eğlenmelerini sağladılar hem de hediye ettikleri montlarla yeni yılı sıcacık karşılamalarına vesile oldular...

GÖZ TARAMASI İÇİN HERBALİFE'A ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Herbalife 6 seneden bu yana vakfımızın en kıymetli projesinin destekçisi olarak yanımızda yer alıyor. Her fırsatta farklı etkinliklerle çocuklarımızı mutlu etmeye gayret eden Herbalife, 10.10.2014 tarihinde çocuklarımızı Dünya Göz Hastanesi'nde göz taramasına götürdü.

Destekleri için Herbalife Ailesi'ne ve samimi ilgileri için Dünya Göz Hastanesi'ne çok teşekkür ederiz.

HERBALİFE VE ECZACIBAŞI GİRİŞİM'E ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Değerli Gönüllülerimiz,

Herbalife sponsorluğunda düzenlediğimiz eğitim seminerlerimizin ikincisi 5 Haziran'da gerçekleşti.

Sağlıklı Beslenme’nin ardından Hijyen Eğitimimizi Eczacıbaşı Girişim ekibinin değerli desteğiniz ile tamamladık.

23 aile ve çocuğumuzun katılımıyla gerçekleşen etkinliğimize katkılarından dolayı tüm Herbalife Ailesi'ne, Eczacıbaşı Profesyonel Satış ve Pazarlama Direktörü Melike Koçoğlu ve Akademi Yöneticisi Pınar Günenç'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

HERBALİFE'A 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Herbalife çocuklarımız için çok keyifli bir 23 Nisan kutlaması hazırladı.

Ebru Karaduman'ın sahibi olduğu Beden Atölyesinde gerçekleşen etkinlikte önce Herbalife yetkilileri ve distiribütörleriile kahvaltıda biraraya gelen çocuklarımız kahvaltının ardından spor hocaları eşliğinde platesten jimnastiğe, basketboldan karateye pek çok spor dalını deneyimleme fırsatı buldular.

23 Nisan onuruna kesilen pastalarını keyifler yiyen çocuklarımıza Herbalife tarafından verilen hediyelerle etkinlik hafızalara kazındı.

Bu keyifli gün için Herbalife ailesine teşekkür ederiz.

HERBALİFE'A ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Proje ortaklarımızdan Herbalife yetkilileri, 25 Aralık günü vakıf merkezimizde destek oldukları aileler ile bir araya geldiler. Diyetisyen Canan Aksoy'un sağlıklı beslenme hakkındaki görüşlerini dinleyen ailelerimiz, merak ettikleri soruların yanıtlarını aldılar. Herbalife'ın destekleriyle okullarına devam eden ve sağlıklı beslenme ve kilo konusunda problem yaşayan 3 öğrencimiz diyetisyenimizin kontrolünde diyete başladılar.

Herbalife yetkilileri ailelerimize bir de yeni yıl sürprizi yaptı! Burslu öğrencilerine yepyeni ayakkabılar getiren Herbalife Ailesi, ailelerimizi de erzak paketleri ile sevindirdi.

Herbalife her ay aileler ile bir araya gelmeye devam edecek. Şubat ayında Hijyen konulu seminerimizin detaylarını web sayfamızdan duyuracağız.

Herbalife Ailesi'ne çok teşekkür ederiz.

HERBALİFE İLE OYUNCAK MÜZESİ

18 Aralık Pazar günü öğrencilerimiz Herbalife distiribütörlerleri sayesinde oyuncak müzesinde doyasıyla eğlendiler.

AİP - HERBALİFE İŞBİRLİĞİ OKUL DÖNEMİNDE DE SÜRDÜ

Uzun yıllardır pek çok çalışmada yanımızda yer alan Herbalife Ailesi, kırtasiye dağıtım dönemimizde vakfımıza bir ziyaret gerçekleştirdi. Yurtdışından yöneticilerin ve yurtiçinden çok değerli distribütörlerin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlikte Herbalife, birlikte yürüttüğümüz proje kapsamında yer alan 31 öğrencimizin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

AİP - HERBALİFE İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR!

Herbalife'ın bu yıl 4. kez gerçekleştirdiği bağış sayesinde tam 31 ailemize düzenli erzak ve bu ailelere mensup 31 çocuğumuza da düzenli burs yardımında bulunacağız. Ayrıca bu ailelerimizin bilinçlendirilmesi ve sosyal hayatta aktif olabilmeleri için de çalışacağız.

Bizimle birlikte bu hayali kuran ve bu hayal için maddi manevi destekleyen Herbalife Ailesi'ne şükranlarımızı sunuyoruz.

HERBALIFE STANDIMIZ

Herbalife ile 2007 yılından bu yana yürüttüğümüz proje dahilinde, kurumun Antalya'da gerçekleştirdiği eğitime katıldık. Herbalife distribütörleri ile yüzyüze gelme fırsatı bulduğumuz bu etkinlik sonunda ortak proje hesabımıza, distribütörlerin bağışları eklendi. Bu işbirliği için Herbalife'a yeniden çok teşekkür ediyoruz.

AİP - HERBALIFE PROJESİ

AİP & HERBALIFE ortak projemiz çerçevesinde Herbalife distiribütörleri vakıfımıza gelerek çocuklarımızı ziyaret ettiler, onlar ile sohbetler ettiler ve hediyelerini verdiler. Ayrıca vakfımıza ve öğrencilerimize dağıtılmak üzere 8 adet bilgisayar hediye ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

CASA HERBALIFE PROJESİ - STAND

AİP & HERBALIFE  işbirliği ile gerçekleştirilen “CASA HERBALİFE”  projesi kapsamında 9.04.2010-11.04.2010 tarihleri arasında  Herbalife’nin yaptığı ikinci eğitiminde de stand kurarak Antalya’daydık.

CASA HERBALIFE PROJESİ DEVAM EDİYOR!

AİP & HERBALİFE işbirliği ile geçen sene başlatılan “Sağlıklı bireylerin yetiştiği toplumların medeniyet seviyesinin yükseldiği bilinci ile hareket ederek toplum yaşantısının toplam kalitesini arttırmak” amacıyla gerçekleştiren “CASA HERBALİFE” projesi, Herbalife’nin Feshane’de yaptığı eğitimde stant kurularak bu yıl da devam edeceği duyruldu..

2008 KURBAN BAYRAMINDA ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FAALİYETTEYDİK!

Bu bayram çocuklarımızla çok eğlendik!

Herbalife’ın sponsorluğunda hayata geçirmeye çalıştığımız yeni eğitim bölümümüzün tadilatını hem şirket yetkilileri ile kutlamak hem de bundan sonra bu bölümde yürüteceğimiz faaliyetlerimizi gösterebilmek için bayramın 4. günü bir araya geldik.

Vakfımızın destek olduğu ailelerin çocuklarından oluşan bir grupla gönüllümüz Mürvet Altaç önce resimler yaptılar. Ardından Çocukların Barış Bayrakları adlı organizasyonun Türkiye kurucusu ve temsilcisi Çiğdem Aksoy ile birlikte barış ve sevgiyi anlatan bayraklar hazırladılar. Son olarak da Zahide Nurlu ile birlikte duygusal dünyalarına ışık tutan oyunlar oynayan çocuklarımız çok mutlu oldular.

Herbalife adına Amerika ve Meksika’dan temsilcilerin de katıldığı etkinliğimizi en kısa zamanda tekrarlamak istiyoruz.

Çiğdem Aksoy ile Barış Bayrakları Projesi

Mürvet Altaç ile Resim Saati

Zahide Nurlu ile Oyun Saati

AİP HERBALİFE PROJE

CASA HERBALIFE

Sağlıklı beslenme üzerine faaliyet gösteren Herbalife'ın tüm dünyada yürüttüğü Casa Herbalife Projesi'ni Türkiye'de Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak biz yürütüyoruz.

1 Haziran 2008 tarihinde Kalamış Parkı'nda düzenlenen etkinlik içinde başlangıcı yapılan bu proje ile, özellikle çocukların beslenmeleri ve ailelerinin bilinçlendirilmeleri konularında önemli adımlar atılacaktır.

Etkinlikten bazı görüntüleri aşağıda bulacaksınız: