O DA SİZİN ÇOCUĞUNUZ PROJESİ

DİKKAT: BU PROJEMİZ TAMAMLANMIŞTIR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ARTIK BU HESAPLARA PARA KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Reklam Yaratıcıları Derneği tarafından üniversitelerin iletişim bölümlerinde okuyan öğrencilere sosyal sorumluluk kapsamında projeler hazırlatmak amacıyla bir yarışma düzenlenmiştir.

Yarışma  kapsamında öğrencilerden -Acil İhtiyaç Projesi Vakfı tanıtılarak- vakfa başvurmuş olan okumaya istekli yüzlerce çocuğa tüm Türkiye’nin burs vermesi amacıyla bir kampanya hazırlanması istenmiştir.

Birinci olan öğrencilerin hazırlamış olduğu eserin vakfımızın "O da Sizin Çocuğunuz" adlı kampanyasında kullanılmasına karar verilmiştir. Kazanan eserin reklam filminin çekimi tamamlanmış bulunmakta olup, basılı reklam metaryallerinin çalışmalarına ise devam edilmektedir.