PROJELER

Vakfımız, düzenlenen çeşitli projeler kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktadır.

Experiment'e Teşekkürler!

Çocuklarımızın yabancı dil etütleri konusunda 3 yıldır çözüm ortağımız olan Experiment Türkiye’nin bu yıl gönderdiği öğrencilerinden Ala Ali, neşesi ve yardım severliği ile gönüllerimizi fethetti. Kısa süre aramızda kalan ve çocuklarımıza İngilizce eğitim veren Ala’yı yeniden görmeyi çok isteriz.

Çocuklarımızın yabancı dil etütleri konusunda 3 yıldır çözüm ortağımız olan Experiment Türkiye’nin bu yıl gönderdiği öğrencilerinden Jakob Hermanns ve ev arkadaşı Doruk Uçarer, kırtasiye çalışmalarımızda yardım ettiler ve çocuklarımıza İngilizce eğitim verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz!

Abelia Havuz!a Teşekkürler!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Abelia Havuz sayesinde çocuklarımız güneşin ve havuzun keyfini doyasıya yaşama fırsatı buldu. Sabahtan akşama, tüm gün havuzda eğlenen ve lezzetli ikramlarla karınlarını doyuran çocuklarımızın neşesi görülmeye değerdi…

Bu güzel gün için Abelia ekibine ve kıymetli Halit Zengin’e çok teşekkür ediyoruz.

Mutluluk Evi Projesi Büyük Bir Parti İle Son Buldu

Cevahir AVM ile ortaklaşa yürüttüğümüz Mutluluk Evi Projesi 28 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz yılbaşı partisi ile son buldu. Hediyeler ve oyuncaklar topladığımız Mutluluk Evi'nde gerçekleşen yılbaşı partisine vakfımıza kayıtlı çok sayıda çocuğumuz katıldı. Çocuklarımızın çok keyif aldığı bu eğlenceli etkinlikte ünlü sanatçılar "Benim Hala Umudum Var" dizisi oyuncularından Laçin Ceylan, İpek Elvan ve Buse Aslan katıldı.Ayrıca çocukların sevgilisi sanatçı Timur Acar da yanımızdaydı.

Bu çok keyifli işbirliği için Cevahir AVM' çalışanlarına, Kromozom İletişim Danışmanlık firması çalışanlarına, gönüllülerimize ve sanatçılarımıza çok teşekkür ederiz.

AİP Derneği Üyeleri Çocuklarımıza Hediyeler Dağıttı

AİP Derneği üyeleri, 28 Aralık Cumartesi günü vakıf merkezimizde yılbaşı partisi düzenledi. 25 çocuğumuza hediyeler ve oyuncaklar dağıtıldı.

Bu çok keyifli parti ve hediyeleri dağıtan dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

Experiment gönüllüleri çocuklarımıza hediyeler dağıttı

Çocuklarımızın yabancı dil etütleri konusunda 2 yıldır çözüm ortağımız olan Experiment Mutluluk Evi Projesi'nde de ziyaretçimiz oldu. Farklı ülkelerden gelen Experiment gönüllüleri çocuklarımıza hediyeler dağıttı ve birlikte güzel bir gün geçirdiler.

"Benim Hala Umudum Var" dizisi oyuncuları AİP çocuklarına Mutluluk Evi'nde umut oldu. Cevahir AVM'nin AİP Vakfı yararına düzenlediği eşya toplama kampanyası Mutluluk Evi adıyla çalışmalarına devam ediyor. “Benim Hala Umudum Var” dizisi oyuncuları Laçin Ceylan ve Gizem Karaca, Mutluluk Evi'ni ziyaret ederek çocuklarımıza hediyeler dağıttı.

Sevilen dizinin gözde oyuncuları ve sürpriz ünlü isimler kampanyanın sona ereceği 28 Aralık Cumartesi günü saat 15.00-17.00 arasında gerçekleşecek olan yeni yıl partisinde de vakfımızın yanında olacaklar.

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı (AİP) ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk kampanyası ile çocuklara mutluluk dağıtıyor!

Cefic ve AİP’den Büyük Bir Gülümseme için Küçük Bir Hediye!

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı (AİP) işbirliğiyle yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Okulların açılış zamanı yaklaşırken, ihtiyaç sahibi çocukların okul malzemelerini karşılamak adına çeşitli hediyelerle yüzlerde büyük tebessüm bırakacak proje, Cefic yönetimindeki beş adet alışveriş merkezinde eşzamanlı olarak 02-15 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan Cefic yönetimindeki; Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, Carrefour İzmit Alışveriş Merkezi ve Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’ni kapsayacak olan projeye katılan AVM ziyaretçileri, yapacakları 75 TL’lik alışverişle, hem kendi çocuklarının hem de ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürecek. Alışveriş merkezlerinde kurulan özel AİP alanındaki panoda isimleri yer alacak çocukların herhangi birini seçebilecek olan ziyaretçiler, seçtikleri ismin arkasında yazan hediyeyi bağışlarken aynı hediyeden bir adet de kendi çocukları için kazanacaklar.

Okul çantası, defter, kalem kutu seti, boya takımı gibi temel kırtasiye malzemelerinden oluşan bağış kampanyasıyla 1.000 adet ihtiyaç sahibi çocuğun okul ihtiyaçları karşılanacak.

Ziyaretçiler, yapacakları 75 TL ve üstü alışverişte bir, 200 TL ve üstü alışverişlerde iki, 500 TL ve üstü alışverişlerde ise üç çekiliş hakkı kazanırken, isimlerine özel olarak düzenlenecek sertifika kendilerine teslim edilecek. Ayrıca bağış kutusundan bağımsız olarak arzu edenler AİP Vakfı çocuklarına kıyafet bağışında bulunabilecekler.

www.ceficturkey.com

www.aipvakfi.com

HERBALIFE İLE VIALAND

Herbalife ile ortaklaşa sürdürdüğümüz projemiz kapsamında 27.08.2013 tarihinde 31 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleşen, Vialand Eğlence Merkezi'nde çok güzel bir tatil günü daha yaşayan çocuklarımız adına Herbalife 'e katkıları için çok teşekkür ederiz.

JALE ERKAN

Yıllarca gerek el emeği göz nuru örgüleriyle gerekse maddi destekleriyle yanımızdan bir an için ayrılmayan gönüllümüz Jale Erkan'ı kısa bir süre önce kaybettik.

Ailesi adına kardeşi Hale Erkan Hanım'ın öncülüğünde, Jale Hanım'ın vasiyeti üzerine, 20 Ağustos 2013 Salı günü bir piknik gerçekleştirdik.

50 çocuğumuzun katılımıyla Kilyos'ta gerçekleşen bu piknik sayesinde çocuklarımız mutlu bir anı daha kazandı. Hale Erkan'a emekleri ve katkıları için çok teşekkür ederiz.

Jale Erkan'ın katkıları vakıf tarihimizde asla unutulmayacak...

ÇOCUKLARIMIZIN EĞLENCESİ VE COŞKUSUNA SİZ DE ORTAK OLUN!

Çocuklarımız 23 Nisan'da gönüllümüz Menekşe Uçaroğlu sponsorluğunda Aperativo Restaurant'da, 24 Nisan'da Herbalife sponsorluğunda Retto Cafe'de "Çocuk Bayramı"nın neşesini ve coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Menekşe Uçaroğlu sponsorluğunda Aperativo Restaurant

Herbalife sponsorluğunda Retto Cafe

ÖNCEKİ DÖNEMLERDEKİ PROJELERİMİZİ GÖRMEK İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANIN.