PROJELER - 2016

Vakfımız, düzenlenen çeşitli projeler kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktadır.

HERBALİFE İLE YAŞASIN 23 NİSAN!

Her yıl olduğu gibi bu yılda unutulmaz bir eğlenceye imza atan Herbalife ekibi, çocuklarımızı Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı’nın oyuncuları ile buluşturdu. Basketbol meraklısı çocuklarımız oyuncuların antremanlarını heyecan ve mutlulukla izledi. Basket oyuncularıyla maç yapma fırsatı da yakalayan çocuklar, unutamayacakları bir çocuk bayramı geçirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatan Herbalife’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız..

Waytosay ve Suder Çakmak Köyü ile ortaklaşa tamamladığımız çocuk mont bağışımız

16.01.2016 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz vakfımıza kayıtlı ailemiz çocuklarına mont dağıtımımızdan mutlu kareler.

Bu güzel organizasyonumuzda daima yanımızda olan bu güzel montları bize bağışlayan Waytosay firması ve dağıtım organizasyonumuzda bizden değerli desteğini esirgemeyen aynı zamanda bize ev sahipliği yapan Suder Çakmak Köyü Dernek Başkanı Doğan Bey’e teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Bu değerli organizasyonda emeği geçen herkese canı gönülden sevgiler..

Waytosay ile ortaklaşa tamamladığımız Fatih 29 Mayıs İlköğretim Okulu mont bağışımız

Waytosay firması ile ortaklaşa yürüttüğümüz 29 Mayıs İlköğretim Okulu çocuk yardım projemiz sonucu 352 öğrencimize mont bağışı gerçekleştirdik.

Değerli Waytosay ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederiz..

ÖNCEKİ DÖNEMLERDEKİ PROJELERİMİZİ GÖRMEK İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANIN.