PROJELERİMİZ

Vakfımız, düzenlenen çeşitli projeler kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktadır.

Damat Tween ve D’S Damat Teşekkürler!

Damat Tween ve D’S Damat  tarafından vakfımıza bağışlanan 200 smokin; ihtiyaç sahibi evlilik çağına gelmiş ancak damatlık alacak durumu olmayan gençlerimiz ve üniversite mezunu burslu öğrencilerimize mezuniyet günü giymeleri üzere ulaştırdık. Gençlerimizin bu en önemli ve mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayıp yanında olan Orka Holding’e  tüm destek ve yardımları için teşekkür ve şükranlarımızı borç biliriz.

AİP İLE YAŞASIN 23 NİSAN!

Her yıl olduğu gibi bu yılda vakfımıza kayıtlı tüm çocuklarımız 23 Nisan partisinde buluştu.

Bu keyifli organizasyonumuzda yanımızda olan, 100’den fazla çocuğumuza hayallerindeki hediyeleri ulaştıran sevgili Döhler Grubu’na, birbirinden eğlenceli oyunlar ve yüz boyama etkinlikleri ile çocuklarımıza unutamayacakları bir etkinlik yaşatan Gri Organizasyon ekibine, nakdi bağışları ile destek veren gönüllülerimize ve son olarak bu güzel organizasyonumuz da bizden değerli desteğini esirgemeyen aynı zamanda bize ev sahipliği yapan Suder Çakmak Köyü Dernek Başkanı Doğan Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

TÜRK HAVA YOLLARINA TOSİDO ETKİNLİĞİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Türk Hava Yolları sponsorluğunda 03.02.2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Tosido etkinliğinde; güne Do&Co-Turkish Airlines’da kahvaltı ile başlayan çocuklarımız bu keyifli kahvaltı sonrasında uçuş simülasyonuna katılıp kendilerini uçuyor gibi hissettiler. Günün geri kalan kısmında, deneyimli rehber eşliğinde İstanbul gezisi (Ayasofya Müzesi, Eyüp Sultan) ile önemli tarihi ve turistik mekanları keşfedip bilgi sahibi oldular.

Bu keyifli ve değerli organizasyon için Türk Hava Yolları’na sonsuz teşekkürlerimizi sunarız..

AİP’İN MİNİK ŞEFLERİ İŞ BAŞINDA!

Dominoss Pizza sponsorluğunda 02.02.2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde; çocuklarımız hayallerindeki pizzaları yaratmak için önce kendi elleriyle pizza hamurunu açıp malzemeleri doldurdular, ardından ise hazırlayıp fırına verdiler ve afiyetle yediler!

Bu keyifli organizasyonda emeği geçen tüm Dominoss ekibine teşekkür ve şükranlarımızı iletiriz.

HERBALİFE İLE BASKETBOL HEYECANI!

Her fırsatta farklı ve eğlenceli etkinliklerle çocuklarımızı mutlu eden Herbalife, 15.01.2017 tarihinde çocuklarımızı Spor Toto Basketbol Ligi'nin yıldızları ile buluşturdu. Ülker Sports Arena’da Parkenin Sihirbazları’nı izleyip coşku ve mutluluk dolu bir hafta sonu geçirdiler.

Bu güzel organizasyon için Herbalife ekibine çok teşekkür ederiz.

2017 YENİ YIL ORGANİZASYONLARI

"Yeni yıla umutla girelim, bir çocuğun gözündeki ışıltı yılımızı aydınlatsın" dedik, kayıtsız kalmadınız. Küçücük kalplerde yarattığınız tatlı heyecan için her birinize çok teşekkür ederiz.

Waytosay Sayesinde Bu Kış Çocuklarımız Sıcacık

Waytosay ailesinin değerli bağışı ile yüzlerce çocuğumuzun yeni yıl için ihtiyacı karşılanıp, istedikleri hediyelere sahip oldular.

Zoetis ile Soğuktan Korkmuyoruz!

Bu güzel organizasyonumuzda yanımızda olan bu güzel montları bize bağışlayan Zoetis firması ile birlikte çocuklarımıza mont dağıtımımızdan mutlu kareler.

Cardif Sordu, Dilekler Gerçek Oldu

Bu güzel organizasyonu sağlayan Cardif firması sayesinde tam 97 çocuğumuz yeni yıla düşledikleri hediyeler, mutluluk ve umutla girdi. Bu unutulmaz anlar için Cardif'e teşekkür ve şükranlarımızı sunarız. Yılbaşı hediye dağıtımımızdan mutlu kareler.

Herbalife İle Yeni Yıl Sevinci!

Herbalife Ailesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın yanındaydı. Onlarca çocuğumuza hediye edilen tabletler ile yeni yılı sevinç ile karşıladılar.

Herbalife Ailesi'ne değerli destekleri için çok teşekkür ederiz.

2017'yi Karşılarken Çocuklarımızın Yüzünü Güldürdüğünüz İçin Teşekkürler!

Çocuklarımıza 2017'in iyi ve umutla geçeceğini düşündüren, katkıda bulunan Cenk Aras ve Serhan Aktan’a değerli yardım ve desteklerinden ötürü yürekten teşekkür ederiz.

Ayrıca bu güzel dağıtım organizasyonumuzda bizden değerli desteğini esirgemeyen aynı zamanda bize ev sahipliği yapan Suder Çakmak Köyü Dernek Başkanı Doğan Bey’e teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

HERBALIFE İLE JURASSİC LAND

Herbalife ile ortaklaşa sürdürdüğümüz projemiz kapsamında Aralık ayında  15 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleşen, Bayrampaşa Forum İstanbuldaki Jurasic Land tema parkın’da çok güzel bir tatil günü daha yaşayan çocuklarımız adına Herbalife 'e katkıları için çok teşekkür ederiz.

ÖNCEKİ DÖNEMLERDEKİ PROJELERİMİZİ GÖRMEK İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANIN.