PROJELER

Vakfımız, düzenlenen çeşitli projeler kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktadır.

PRAKTIKER YARDIMLARI

Praktiker tarafından Acil İhtiyaç Projesi Vakfı'na bağışlanan ürünlerin ailelerimize/öğrencilerimize dağıtımı tamamlanmıştır. Başkaları için hala yapılabilecek şeyler olduğuna inandığınız ve bizim yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

BP & AİP VAKFI İŞBİRLİĞİYLE GELECEĞİN UMUTLARI PROJESİ SÜRÜYOR

BP & AİP Vakfı, çocukların sosyo-kültürel ihtiyaçlarının karşılanması hedefinden hareketle, tatil dönemlerinde de öğrencilerin gelişimini destekleyecek ve kent kültürüne katılımlarını sağlayacak projeler üretiyor.

AİP YARARINA ETKİNLİK 1 : KAREN NK KİTAP LANSMANI

Gönüllümüz Karen NK'nın GOA Yayınları'ndan çıkan yeni kitabı Hayat Oyunu'nun lansman kokteylinde vakfımız da standıyla yer almış ve gece boyunca satılan kitap ve aksesuar geliri vakfımıza bağışlamıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

AİP YARARINA ETKİNLİK 2 : 2010 KIŞ KARMA SERGİSİ

Gönüllümüz Şule Altıntaş'ın organizasyonuyla, Yasemin Art Gallery tarafından düzenlenen, 17 genc sanatcinin bir araya gelmesi ile olusan '2010 Kış Karma Sergisi' 13 Şubat - 14 Mart tarihleri arasında düzenlenmiştir.

AİP YARARINA ETKİNLİK 3 : ÇİĞDEM AKSOY ETKİNLİK

Gönüllümüz Çiğdem Aksoy'un her ay sosyal, kültürel konularda yaptığı etkinlikler çerçevesinde, bu ayki etkinlik vakfımızın tanıtımı için gerçekleştirilmiştir. Bu güzel gecede sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduk.

SEMİNERLERİMİZ

AİLELER, LİSE VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OLARAK DÜZENLENEN SEMİNERLERİMİZ...

FORTIS İLE OKUL YARDIMLARI

FORTIS tarafından vakfımıza bağışlanan yemekhane bankoları ve ofis mobilyaları okullara gönderildi.

EŞYA YARDIMLARI

Çeşitli firmaların eşya yardımları Vakfımız aracılığı ile dağıtılmıştır.

SENA KEÇELİ'YE TEŞEKKÜRLER

Türkmax’te hafta içi hergün yayınlanan “Her Şey Tadında” adlı programın güzel kalpli sunucusu Sena Keçeli uzun zamandır vakfımızı destekliyor, her fırsatta programında vakfımızdan bahsediyor. Daha önce vakfımız yararına kıyafet toplama kampanyası da organize eden Keçeli ve ekibi, gönüllümüz Yonca Samlı’yı da konuk olarak ağırlamıştı.

Bu yıl Kurban Bayramı vesilesiyle vakfımızı ziyaret eden Keçeli, çocuklarımıza aldığı bayram kıyafetlerini kendi elleriyle hediye etti. Hem çocuklarımızın hem Sena Hanım’ın mutluluğu görülmeye değerdi…

Yüzünü güldürdüğünüz tüm çocuklarımız adına, çok teşekkürler Sena Keçeli.

YILBAŞI 2010 - AİP SERTİFİKASI

2010 yılına girerken, aşağıda isimleri bulunan gönüllülerimizin ve şirketlerin gerçekleştirdikleri yılbaşı etkinlikleri çerçevesinde, kişi ve kuruluşlara gönderecekleri hediye yerine vakfımıza bağış yapmış, kendilerine “Aip Sertifikası” verilmiştir. Sınırlı olanaklarla sürdürdüğümüz karınca harekatımızda bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler!

200 ÇOCUĞUMUZU TİYATROYA GÖTÜRDÜK

Eğitim, kültür-sanat, spor ve çevre gibi alanlarda sayısız projeye destek veren Polisan, şimdi de Acil İhtiyaç Projesi Vakfı’yla el ele vererek, ‘Topik Nasıl Adam olur’ adlı oyunu ücretsiz olarak çocuklarla buluşturuyor.

Türkiye’nin güçlü markası Polisan, çocukların eğitim ve öğrenimlerine verdiği sayısız destekle bilinen Acil İhtiyaç Projesi Vakfı’yla birlikte Türk tiyatrosuna genç seyirciler kazandırıyor.

29 Ekim’de galası Profilo Kültür Merkezi’nde yapılan Enis Fosforoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı kızı Seren Fosforoğlu’nun ekibin başında olduğu ‘Topik Nasıl Adam olur’ adlı tiyatro oyunu, Polisan ve Acil ihtiyaç Projesi Vakfı işbirliğiyle, tiyatroya gidemeyen birçok çocukla buluştu.

15. YILDÖNÜMÜMÜZ VE O DA SİZİN ÇOCUĞUNUZ PROJESİ

1 Haziran 2009 Pazartesi akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde sizlerin de katılımıyla çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.

AİP Ailesi

15. YILDÖNÜMÜMÜZ VE O DA SİZİN ÇOCUĞUNUZ PROJESİ

1 Haziran Pazartesi akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde sizlerin de katılımıyla çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Hem 15. kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız hem de "O da Sizin Çocuğunuz" adlı burs toplama kampanyamızın lansmanını gerçekleştirdiğimiz bu gecede bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve değerli sponsorlarımıza bir kez daha çok teşekkür ederiz.

AİP Ailesi

Candaş Müzik grubuna sonsuz teşekkürler

TEŞEKKÜRLERİMİZ

O DA SİZİN ÇOCUĞUNUZ !

Reklam Yaratıcıları Derneği tarafından üniversitelerin iletişim bölümlerinde okuyan öğrencilere sosyal sorumluluk kapsamında projeler hazırlatmak amacıyla bir yarışma düzenlenmiştir.

Yarışma  kapsamında öğrencilerden -Acil İhtiyaç Projesi Vakfı tanıtılarak- vakfa başvurmuş olan okumaya istekli yüzlerce çocuğa tüm Türkiye’nin burs vermesi amacıyla bir kampanya hazırlanması istenmiştir.

O DA SİZİN ÇOCUĞUNUZ PROJESİ

DİKKAT: BU PROJEMİZ TAMAMLANMIŞTIR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ARTIK BU HESAPLARA PARA KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Birinci olan öğrencilerin hazırlamış olduğu eserin vakfımızın "O da Sizin Çocuğunuz" adlı kampanyasında kullanılmasına karar verilmiştir. Kazanan eserin reklam filminin çekimi tamamlanmış bulunmakta olup, basılı reklam metaryallerinin çalışmalarına ise devam edilmektedir.

2008 KURBAN BAYRAMDA ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FAALİYETTEYDİK!

Bu bayram çocuklarımızla çok eğlendik!

Herbalife’ın sponsorluğunda hayata geçirmeye çalıştığımız yeni eğitim bölümümüzün tadilatını hem şirket yetkilileri ile kutlamak hem de bundan sonra bu bölümde yürüteceğimiz faaliyetlerimizi gösterebilmek için bayramın 4. günü bir araya geldik.

Vakfımızın destek olduğu ailelerin çocuklarından oluşan 20 kişilik bir grupla gönüllümüz Mürvet Altaç önce resimler yaptılar. Ardından Çocukların Barış Bayrakları adlı organizasyonun Türkiye kurucusu ve temsilcisi Çiğdem Aksoy ile birlikte barış ve sevgiyi anlatan bayraklar hazırladılar. Son olarak da Zahide Nurlu ile birlikte duygusal dünyalarına ışık tutan oyunlar oynayan çocuklarımız çok mutlu oldular.

Herbalife adına Amerika ve Meksika’dan temsilcilerin de katıldığı etkinliğimizi en kısa zamanda tekrarlamak istiyoruz.

CAPİTOL AVM İŞBİRLİĞİ İLE OKUL ÖNCESİ KIRTASİYE YARDIMI PROJESİ

Capitol Alışveriş Merkezi 01 - 14 Eylül 2008 tarihleri arasında, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı işbirliği ile okul öncesi kırtasiye ihtiyacı olan yüzlerce çocuğa yardım kampanyası düzenledi. Capitol AVM içerisindeki, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı standına uğrayarak temin ettiğiniz herhangi bir kırtasiye malzemesi okul öncesi  ihtiyacı olan küçükleri mutlu etti…

DETAYLAR

AİP - CASA HERBALIFE PROJESİ BAŞLADI! :)

Sağlıklı beslenme üzerine faaliyet gösteren Herbalife'ın tüm dünyada yürüttüğü Casa Herbalife Projesi'ni Türkiye'de Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak biz yürütüyoruz.

1 Haziran 2008 tarihinde Kalamış Parkı'nda düzenlenen etkinlik içinde başlangıcı yapılan bu proje ile, özellikle çocukların beslenmeleri ve ailelerinin bilinçlendirilmeleri konularında önemli adımlar atılacaktır. DETAYLAR

KEREMCEM İLE YENİYIL PARTİSİ

Lipton Ice Tea ve Mc Donald's çocuklarımıza yeni yıl sevinci yaşattı. Sadece AİP çocuklarına yönelik olarak düzenlenen bu etkinlik 26 Aralık 2007 Çarşamba günü Caddebostan Mc Donald's'da gerçekleşti.

40 çocuğumuz bu etkinlik sayesinde hem Keremcem konseri ile doyasıya eğlendiler hem de hediye oyuncaklarıyla buluştular.

Kanaltürk ile Sunay Akın Oyuncak Müzesi Gezisi

Kanaltürk'te yayınlanan "Gel de Katılma" adlı program tarafından A.İ.P.Vakfı çocukları 02.02.2006 tarihinde Sunay Akın'ın oyuncak müzesine götürüldü.

13 Şubat haftasında ise Deneme Bilim Merkezi gezildi.

Kendilerine yardımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz.

Sunay Akın oyuncak müzesi görüntüleri :

Deneme Bilim Merkezi Görüntüleri :