PROJELER

Vakfımız, düzenlenen çeşitli projeler kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktadır.

DAVETLİSİNİZ!

Deposite AVM ile ortaklaşa düzenlediğimiz "Hediyesiz Kimse Kalmasın" kampanyasının kapanışı Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncularından Özge Özder'in katılımıyla 26 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecektir.

Katılımınızı bekliyoruz.

DEPOSİTE OUTLET YILBAŞINDA AİLELERİMİZİ MUTLU EDECEK!

Birlikte pek çok başarılı işbirliği gerçekleştirdiğimiz Deposite Outlet ailelerimizin yeni yıla girerken yüzlerini güldürecek.

Deposite Outlet ile birlikte 15Aralık-15 Ocak arasında "Hediyesiz Kimse Kalmasın" adlı bir kampanya düzenliyoruz. Bu kampanya dahilinde AVM içinde yer alan noktaya bırakacağınız hediye ile tanımadığınız insanların da yeni yıla mutlu girmesini sağlayabilirsiniz.

ARIEL'E TEŞEKKÜR

Ariel ve Migros, gelenekselleşen “Kıyafet Bağış Projesi” ile 10 bin çocuğa yepyeni kıyafetlerle mutluluk dağıttı. Acil İhtiyaç Projesi Vakfı’nın giysi dağıtımı ve Ariel’in marka yüzü ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin çocuklara yazılan notları teslim ederek destek verdiği kampanya, 10 bin yüzü gülümsetmek üzere yola çıktı. “Kıyafet Bağış Projesi” ile Migros mağazalarından alınan her Ariel ürünle, yardıma ihtiyacı olan 10 bin çocuğa yeni ve tertemiz giysiler hediye edildi. Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak, 10 bin çocuğun tespit edilmesi ve dağıtımların gerçekleştirilmesi konularında destek olduğumuz bu projenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedik.

AİP ÇOCUKLARI BURAK KUT'LA DEPOSİTE'DE EĞLENDİ!

Birlikte pek çok proje gerçekleştirdiğimiz Deposite Outlet, 24 Kasım günü 22 çocuğumuz için kapılarını açtı. Oyun alanında bol bol eğlenen ve keyifle vakit geçiren çocuklarımız karşılarında Burak Kut'u görünce çok mutlu oldular. Burak Kut ile birlikte eğlenceye devam eden çocuklarımızın belleklerinden hiç silinmeyecek bu mutlu gün için Deposite Outlet'e ve değerli sanatçımız Burak Kut'a çok teşekkür ederiz.

TATİL ŞEKERİ 2012

2012 Tatil Şekeri projesi ile çocuklarımızın 3 hafta boyunca birbirinden güzel günler geçirmesini sağlayan sponsorumuz A.Kerem Alptemoçin’e bu sene de sonsuz teşekkürlerimizi sunarız… Detaylar için tıklayın.

Hanesbrands INC'ye Teşekkürler!

İstanbul Çekmeköy Vatan İ.Ö.Okulu'na masa, sandalye, dolap ve ofis malzemeleri bağışında bulunan, ayrıca Vakfımıza da beyaz eşya, dolap ve ofis malzemesi, 12 koli termal tekstil malzemesi bağışında bulunan Hanesbrands INC'ye çok teşekkür ediyoruz!

MAN Türkiye'ye Teşekkürler!

Man Türkiye işbirliği ile Nevşehir Derinkuyu Özlüce İlköğretim Okulu'na 1200'den fazla kitap gönderildi.

Kendilerine çok teşekkür ediyoruz!

Deposite'ye Teşekkürler!

Çocuklarımızın güzel bir gün geçirmesini sağlayan Deposite'ye teşekkürler.

Koska Helvacısı'na Teşekkürler!

Koska Helvacısı'na ihtiyaç sahibi ailelerimize iletilmek üzere gönderdiği muhteşem reçeller ve helvalar için teşekkür ederiz.

İkbal Gıda'ya Teşekkürler!

İkbal Gıda'ya ihtiyaç sahibi ailelerimizin kahvaltı sofralarını şenlendiren sucuklar ve lezzetli lokumlar için teşekkür ederiz.

Hazer Baba'ya Teşekkürler!

Hazer Baba Gıda'ya ihtiyaç sahibi ailelerimizin ağızları lezzetli lokumları ve diğer güzel ürünleri ile tatlandırdığı için teşekkür ederiz.

Vakfımıza Uluslararası Bir Destek Daha!!!

Hizmet verdikleri alanda bir endüstri lideri kabul edilen Johnsons Controls adlı şirketin Belçika şubesinin yetkilileri vakfımızı ziyaret etti. 20 çocuğumuza hediyeler veren ve onları Dolphinarium'a götürerek keyifli bir gün geçirmelerini sağlayan şirket yetkilileri ayrıca nakdi yardımda da bulundular. Johnsons Controls ile verimli işbirliğimiz için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

ERZAK VE KURBAN YARDIMI

Uzun yıllardan beri vakfımıza desteklerini sürdüren ünlü modacı Süleyman Demirel ve Dr. Mustafa Karataş geçtiğimiz hafta vakfımızdaydı. Demirel ve Karataş, 20 aile için hazırladıkları erzakları ve kestirdikleri kurbanları vakfımıza teslim ettiler. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtımımız sırasında bizi yalnız bırakmayan Süleyman Demirel, ailelerimizin mutluluğuna ortak oldu. Sayın Süleyman Demirel ve Sayın Dr. Mustafa Karataş'a çok teşekkür ediyoruz.

SENA

Sevgili Dostlarımız,

Geçtiğimiz ay size Sena Nur hakkında yaptığımız çağrıyı yanıtsız bırakmadığınız için, hayata tutunan ve daha iyi bir yaşam için direnen bu küçük kızımızın elini tuttuğunuz için size sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sena Nur'u ve mutluluğunu sizinle paylaşmayı istiyoruz. Resimleri ekte göreceksiniz. Bu olağanüstü, büyülü an için sizlere minnettarız...

TAKI TASARIMI EĞİTİMİ

Çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor...

İlkbahar geldi, güneş yüzünü gösterdi. Haliyle ders çalışmak artık bir kaç ay öncesinden daha can sıkıcı olmaya başladı. Çocuklarımız sadece etüt için vakfa gelmekten vazgeçmesin diye, vakıf merkezinde hem eğlensinler hem de kendilerini geliştirsinler diye programımızı yeniledik.

Bu yeni program kapsamında eski burslu öğrencilerimizden Bahar Aslan, ilköğretim öğrencilerimize etütlerden arda kalan zamanlarda takı tasarımı eğitimi veriyor. Eğitime katılan çocuklarımız hem etütlerini aksatmıyorlar hem de kendi elleri birşeyler yaratmanın keyfini yaşıyorlar. Çocuklarımızın tasarladıkları vakıf merkezimizde sergileniyor. Arzu ederseniz siz de bu ürünleri vakıf merkezimizde görebilirsiniz.

GÖNÜLLÜLERİMİZDEN ÖZEL DERS

Gönüllülerimiz tarafından 2010-11 ders yılında özel dersler verilmektedir.

ÇOCUKLARIMIZA SÖMESTR ŞENLİĞİ

21 Ocak'ta TRT'de yayınlanan Gülben Ergen'in sunduğu "Gülben" adlı programa katılan çocuklarımız, burada armağan edilen biletlerle 27 Ocak'ta Mickey Mouse gösterisini izlediler.

Gönüllülerimizin katkılarıyla da  8 Şubat'ta "Kayıp Eşya Bürosu" adlı oyunu izleyen çocuklarımız ilk defa çok keyifli bir sömestr geçiriyorlar...

Çocuklarımız ayrıca 11 Şubat'ta "Ben 10" Live gösterisini izleyecekler.

Mickey Mouse gösterisi

"Kayıp Eşya Bürosu" adlı oyun

"Ben 10" Live gösterisi

ÇOCUKLARIMIZA SÖMESTR HEDİYELERİ

Destekçimiz Carrefour'un göndermiş olduğu oyuncaklar ve gönüllümüz Müge Eryılmaz'ın bağışladığı bilgisayarlar, onlarca minik öğrencimize karne hediyesi olarak dağıtıldı.

Başarılarının ödüllendirilmesi minicik yürekleri çok heyecanlandırdı.

PROFİLO AVM - YARINLARA RENK KATALIM

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı  - Profilo Alışveriş Merkezi işbirliği ile Yarınlara Renk Katalım Projemiz.

AİP ÇOCUKLARI SABANCI MÜZESİ'NDE

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı  Çocuklarıyla birlikte 26 Haziran 2010 Cumartesi  günü İlk kez  vapura bindik.
Kabataş’tan Emirgan’ a doğru yola çıktık. Bazıları daha önce hiç vapura binmemişlerdi  ve hepsi çok eğlendi.
Emirgan’da Sakıp Sabancı “Efsane İstanbul Müzesi’ nde” Osmanlı dönemin de eski  ve yeni İstanbul’ un slayt gösterisini , Osmanlı dönemindeki altın bilezikler, fil dişi, mezar taşları, padişahların giydiği kaftanları  seyrettiler.  Sarayın içini ve doyasıya gezdiler.

Boğaz manzaralı “yağ satarım bal satarım” ve “mendil kapmaca” oyunlarının ardından iyice yoruldular ve dönüşte tekrar vapura binmenin sevincini yaşadılar.

CEVAHİR AVM İŞBİRLİĞİ

Cevahir AVM desteğiyle, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı çocukları için 8 Mayıs 2010’da Atlantis oyun parkı etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklarımız bu etkinlikle yoğun ders, sınav  stresinden bir gün de  olsa kurtulmaya çalıştılar. Özellikle ahtapot, çarpışan arabalar, köpek balığı, korku tüneli  gibi oyun alanlarında doyasıya eğlendiler. Bu etkinliğin gerçekleşmesine imkan sağlayan tüm Cevahir AVM ekibine sonsuz teşekkür ederiz.

AİP YARDIM KARTLARI

Gönüllülerimizin ve şirketlerin gerçekleştirdikleri çeşitli etkinlikleri çerçevesinde ya da özel günlerde, kişi ve kuruluşlara gönderecekleri hediye yerine vakfımıza bağış yapmış, kendilerine “Aip Kartı” verilmiştir. Sınırlı olanaklarla sürdürdüğümüz karınca harekatımızda bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler!

YILBAŞI 2010 - AİP SERTİFİKASI

2010 yılına girerken, aşağıda isimleri bulunan gönüllülerimizin ve şirketlerin gerçekleştirdikleri yılbaşı etkinlikleri çerçevesinde, kişi ve kuruluşlara gönderecekleri hediye yerine vakfımıza bağış yapmış, kendilerine “Aip Sertifikası” verilmiştir.

Özgür ACAR
Rana DRAMALI
KORAB INTERNATIONAL
NOKİ – DERYA BÜRO MALZEMELERİ A.Ş.
LIFE SİGORTA
TEAM ORGANIZATION

AİP YARDIM KARTLARI

CASA HERBALİFE PROJESİ DEVAM EDİYOR

AİP & HERBALİFE işbirliği ile geçen sene başlatılan “Sağlıklı bireylerin yetiştiği toplumların medeniyet seviyesinin yükseldiği bilinci ile hareket ederek toplum yaşantısının toplam kalitesini arttırmak” amacıyla gerçekleştiren “CASA HERBALİFE” projesi, Herbalife’nin Feshane’de yaptığı eğitimde stant kurularak bu yıl da devam edeceği duyruldu..

DETAYLAR

ÖNCEKİ DÖNEMLERDEKİ PROJELERİMİZİ GÖRMEK İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANIN.