KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak 1995 yılından bu yana ihtiyaç sahibi aileler ve okul için destek bekleyen öğrenciler yararına çalışmaktayız. Şirketiniz  ile tanışmak ve yaptıklarımızı size tanıtmak için bize fırsat verirseniz mutlu oluruz.

Sosyal sorumluluk alanında gerçekleştireceğiniz faaliyetlerde yer almak ya da size çeşitli etkinlik önerilerinde bulunmak istiyoruz.

Kurumunuz ve çalışanlarınızla ortaklaşa projeler geliştirmek, kurumunuzun çalışanlarınıza yönelik olarak geliştirdiği projelerde yer almak, şirket içinde vakfımızın duyurularını paylaşmak ya da eleman gücünüzü paylaşmak gibi işbirlikleri geliştirmek arzusundayız.

Bize kısa bir zaman ayırmanız halinde sizi ziyaret etmek ve hakkımızda daha detaylı bilgi almanızı sağlayacak dökümanlarımızı bırakmak isteriz.

Vakfımız, acil yardıma ihtiyaç duyan birey ve ailelere yardımda bulunmaktadır. Yardımlarımızın kaynağı sizlersiniz. Daha çok yardım, ihtiyaç sahiplerine daha çok umut demektir.

Yardımlarınızı bekliyoruz.

BAZI ÖRNEK PROJELER

AVM PROJELERİ

Eşya ve kırtasiye ürünleri konusunda yardım toplamak için çeşitli alışveriş merkezlerinde standlar açıyoruz. Yardımda bulunan ve ilgi gösteren AVM'lere çok teşekkür ederiz.

CAPITOL AVM Projeleri

CEHAVİR AVM Projeleri

PROFİLO AVM Projeleri

BP İLE GELECEĞİN UMUTLARI

BP & AİP VAKFI işbirliğiyle gerçekleştirilen “Geleceğin Umutları” projesine Sakıp Sabancı Müzesi’nde “Nar-ı Aşk” ,“ Osmanlı Döneminde Venedik ve İstanbul” sergisi, Avatar ve Veda filmleri ile devam edildi.

CARREFOUR

Carrefour bizi 23 Nisan'da da yalnız bırakmadı. Onlarca çocuğumuz Carrefour'dan gelen hediyelerle "gerçek" bir bayram yaşadı.

Bizim çocuklarımız için yeni yıl demek hediyeli, gülmeceli, bereketli sofralar demek değildi, bu yıla dek. Bu yıl vakfımızda, Carrefour desteği ile gerçekleştirdiğimiz etkinlik sayesinde çocuklarımızda yeni yıl heycanı ve coşkusu ile tanıştılar. Bu mutlu çalışma için Carrefour'a çok teşekkür ediyoruz.

EŞYA YARDIMLARI

ALLIANZ SİGORTA EMEKLİLİK A.Ş. , ARKAS, AVİVASA, C&A MODA, CINEBONUS, FORTIS, LILLY İLAÇ, MOHİNİ AVM, NEO TEKSTİL, PARKBRAVO, PRAKTIKER, SAP TÜRKİYE, SPECTRUM MEDYA – MENTOS, TEAM  ORGANİZASYON

tarafından vakfımıza bağışlanan malzemeler, ihtiyaç sahibi ailelere ve burslu öğrencilerimize dağıtılmıştır.

HERBALIFE

Herbalife ile 2007 yılından bu yana yürüttüğümüz proje dahilinde, kurumun Antalya'da gerçekleştirdiği eğitime katıldık.

Herbalife distribütörleri ile yüzyüze gelme fırsatı bulduğumuz bu etkinlik sonunda ortak proje hesabımıza, distribütörlerin bağışları eklendi. Bu işbirliği için Herbalife'a yeniden çok teşekkür ediyoruz.

JOHNSON CONTROLS

Hizmet verdikleri alanda bir endüstri lideri kabul edilen Johnsons Controls adlı şirketin Belçika şubesinin yetkilileri vakfımızı ziyaret etti.

20 çocuğumuza hediyeler veren ve onları Dolphinarium'a götürerek keyifli bir gün geçirmelerini sağlayan şirket yetkilileri ayrıca nakdi yardımda da bulundular.

ÜRÜN YARDIMLARI

Çeşitli şirketler, Vakfımız aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ürün bazlı yardımda bulunmaktadırlar.

Hazer Baba - Detaylar

İkbal Gıda - Detaylar

Koska Helvacısı - Detaylar

AİP YARDIM KARTI HEDİYE EDİN!

Gönüllülerimiz ve şirketler, gerçekleştirdikleri çeşitli etkinlikleri çerçevesinde ya da özel günlerde, kişi ve kuruluşlara gönderecekleri hediye yerine vakfımıza bağış yapmakta, kendilerine “Aip Sertifikası” verilmektedir.

Sınırlı olanaklarla sürdürdüğümüz karınca harekatımızda bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler!

Detaylar

Lütfen yardımda bulunabileceğiniz alanları işaretleyin.
Şirket Acil İhtiyaç Paketi : 125 TL (Ailelerin acil ihtiyaçlarına göre gıda, sağlık, vb. yardımları)
Şirket Bursu : 195 TL (Şirket adı ile burs, öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere)
Şirket Ürün Yardımı: Şirketinizin ürünlerinden yardım (GIDA başta olmak üzere, kırtasiye, giyim, ev eşyaları, bebek ürünleri, sağlık ürünleri, vb.)
Diğer Projeler : Aşağıda "eklemek istedikleriniz" bölümünde belirtiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZ
  ADI :