YARDIM ALMAK İÇİN GEREKEN BELGELER

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı'ndan yardım almak için hazırlamanız gereken belgeler şöyledir:

İSTANBUL İÇİ MAĞDURLAR İÇİN

. NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ
. FAKİRLİK KAĞIDI
. TAPUDAN AİLENİN ÜZERİNDE BİR MAL OLMADIĞINA DAİR BİR BELGE ya da YEŞİL KART VAR İSE FOTOKOPİSİ
. ÖZGEÇMİŞ
. FOTOĞRAF
. KENDİSİ (VE VARSA EŞİNİN) KİMLİK FOTOKOPİSİ

SAĞLIK YARDIMI BAŞVURULARINDA SAĞLIK KURULU RAPORU GEREKMEKTEDİR.

İSTANBUL DIŞI TALEPLER

RESMİ KURUMLAR ARACILIĞI İLE VAKFIMIZA ULAŞTIRILMAKTADIR.

Bu belgeleri hazırladıktan sonra bize ulaşmak için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

BURS İÇİN VAKFIMIZI LÜTFEN TELEFON İLE ARAMAYIN!

HEM SİZE HEM DE DİĞER KİŞİLERE VERECEĞİMİZ HİZMETİN YAVAŞLAMASINA NEDEN OLMAKTASINIZ. AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPMANIZ YETERLİDİR.

BUNA EK OLARAK YAPABİLECEĞİNİZ BAŞKA HİÇBİR İŞLEM YOKTUR!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BURS BAŞVURULARI HAKKINDA - ÖNEMLİ

2016 - 17 EĞİTİM YILINDA KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR!

2016 - 17 EĞİTİM YILINDA YENİ BURS BAŞVURUSU ALINMAMAKTADIR.

BURS ALMAK İÇİN GEREKEN BELGELER

1- NASIL BAŞVURACAKSINIZ?

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı'ndan burs almak için aşağıdaki belgeleri EKSİKSİZ OLARAK hazırlamanız gerekmektedir:

* 1 Fotoğraf

* Detaylı Özgeçmiş

* Öğrenci Belgesi

* İkametgah

* Aile Reisi Gelir Beyannamesi

* Velisinin ve kendisinin kimlik fotokopileri

* AİP Burs Başvuru Formu (linke tıklayarak açılan resimin çıktısını alın ve doldurarak, diğer belgeler ile birlikte bize gönderin)

Bu belgeleri hazırladıktan sonra vakıf merkezimize elden teslim edebilir ya da posta yolu ile ulaştırabilirsiniz.

Adresimiz: Ulus Mh. Gökçe Sk. İlser Apt. No:2 D:1 Ulus / İstanbul

(EŞYA GÖNDERMEYİNİZ. DEPO ADRESİMİZ İÇN LÜTFEN ARAYIN.)

Tekrar hatırlatmak isteriz ki telefon ile aramanız hiç bir ek fayda sağlamayacaktır.

2- En Son Ne Zaman Başvurabilirim?

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak ulaştığımız gönüllülerin her birine burs bekleyen öğrencilerle ilgili bilgi aktarıyoruz.

Başvurunuz gönüllülerimizle paylaşılmakta ve aynı zamanda burs bekleyenler havuzunda saklanmaktadır. İlk aşamada burs alamasanız da, bilgileriniz yeni bağışçılar ile de paylaşılmaya devam etmektedir.

3- Kazanırsam Nasıl Haberim Olacak?

Başvuruya ekleyeceğiniz telefon numarasından burs çıktığı takdirde size geri dönüyoruz.

Başvuruda bulunduğunuzda, sizin gibi burs bekleyen yüzlerce kişi olduğunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.

Vakıf olarak gerçekten çok zor koşullar altında bulunan kişilere öncelik vermekteyiz. Öncelik sıralamamıza güvenin.