Sınırsız İyilik Projesi

SOSYAL FAYDAYI BİRLİKTE ÇOĞALTALIM

AİP Vakfı olarak, dünyanın her yerindeki her insanın, insanca yaşamın gerektirdiği olanaklara sahip olması gerektiğini savunuyoruz. Çeşitli coğrafyalarda, yiyeceğe, temiz suya, giysiye muhtaç çocukların olduğu konusunda toplumun farkındalığını artırmayı hedefliyoruz. Bu zihniyetle, Birleşmiş Milletler Kalkınma Amaçlarından Açlığa Son, Yoksulluğa son, Nitelikli Eğitim, Temiz Su ve Satinasyon alanlarını odağımıza alarak birçok proje gerçekleştiriyoruz.

Sınırsız İyilik Projemiz ile dünyanın çeşitli bölgelerinde açlık sınırında yaşayan, temiz içme suyuna ulaşamayan, eğitimine devam edemeyen, sevdiği bir yiyeceğe ulaşamayan insanlara temel insani yardımlar ulaştırıyoruz. Su kuyuları açtırmak, sokaklarda aç, susuz yaşayan kimsesiz çocukları yetim okullarına yerleştirmek, kalacak yeri olmadığı için güvenliksiz bölgelerde barınmaya çalışan ve tecavüze uğrayan genç kızlara barınma olanağı sağlamak, Sınırsız İyilik Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan sadece bazılarıdır.

Her yıl belirli zamanlarda Afrika’nın yoksullukla mücadele eden çeşitli bölgelerine götürdüğümüz yardımlar sayesinde pek çok hayatı kurtardığımıza inanıyoruz. Siz de bu proje kapsamında bizimle birlikte Afrika’ya gelebilir, yardımlarınızı bizzat kendi elleriniz ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz vakfımıza bağışta bulunarak, sizin adınıza yardım edebilmemizi sağlayabilirsiniz.

Vakfımızın, tüm insanları tüm farklılıklarıyla kucaklayan felsefesiyle gerçekleştirdiğimiz Sınırsız İyilik Projesine vereceğiniz destek ile, aç, susuz uyumak zorunda kalmayan çocuklar çoğalacak.

4 Ana program 10 proje
1. SINIRSIZ İYİLİK DÜNYA